Rólunk mondták

“Vállalatunknál az ütemezett karbantartási feladatok mellett változó gyakorisággal, változó bonyolultságú rendkívüli karbantartási feladatok jelentkeznek, melyek azonnali megoldása a rendelkezésre álló erőforrás leterheltségének a függvénye. Műszaki igazgatóként szükségem van a műszaki és karbantartási feladatokat végző kollégáim munkatevékenységének részletes elemzésére, az eltelt időszak ráfordításainak tényadataira ahhoz, hogy hatékonyan tudjak gazdálkodni az emberi erőforrással.

A Binarit.Timesheet segítségével megbízható és részletes információhoz jutok a folyamatokról, a tervezésben komoly segítséget jelent a korábbi becsléssel megvalósított eljáráshoz képest. A rendszer használatát sikerült rövid idő alatt elfogadtatni a kollégákkal, akik megbizonyosodtak, hogy a cél a tervezhetőség, a költségek kiszámíthatósága, a szűk keresztmetszetek meghatározása, az egyenletes terheléselosztás. A bevezetéssel a műszaki személyzet létszámának emelése nélkül tudjuk kiszolgálni az üzem megnövekedett karbantartásigényét, ami konkrét gazdasági előnyt jelent a vállalat számára.

 

Lengyel András

Műszaki igazgató, KEDRION – Human Bioplazma”

                                      

 

A Timesheet program használatával számomra kontrollálhatóbbá és mérhetőbbé vált a napi munkavégzésem. Segít a fókusz megtalálásban és abban is motiválttá tesz, hogy koncentráltabban végezzem az aktuálisan rögzített tevékenységet. Személyzeti tanácsadóként gyakran teljesen más jellegű pozíciókkal kell felkeresnem a potenciális jelölteket, nem könnyű hirtelen átváltani az autóiparról a gyógyszeriparra. A Timesheet alkalmazás egyfajta mentális előkészítése annak, amibe éppen bele kívánok kezdeni, segít a szellemi és érzelmi ráhangolódásban.

Lényeges eleme, hogy vissza tudom keresni az adott projektekre, vagy tevékenységre történő ráfordításokat, ezzel nemcsak a saját hatékonyságomat tükrözi a program, hanem a projektek „nehézségi fokáról” is képet kapok. Összességében a Timesheet egy olyan eszköz, amellyel a saját munkavégzésünk kereteit személyre szabottan be tudjuk állítani, és bármikor módosíthatjuk a változásoknak megfelelően.

Főként annak ajánlom, aki olyan munkakörnyezetben dolgozik, ahol kevés objektív mérőszám van a napi teljesítményére vonatkozóan. Számomra Ő egy virtuális főnök, akit a saját kedvem szerint alakítok.

Karner Beáta

Vezető tanácsadó, Smaroglay és Tóth Személyzeti Tanácsadó Iroda”