Oktatóközpontunk

A Binarit.Timesheet munkaidő nyilvántartó szoftver sikeres bevezetésének és használatának kulcsa az oktatás és a folyamatos segítségnyújtás. Megrendelőinknek az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

 

Helyszíni oktatás

Tapasztalt szakembereink üzemelik be a munkaidő nyilvántartó szoftvert, és segítenek a rendszer testre szabásában. Segítünk az egyedi beállítások végrehajtásában, az adatok feltöltésében. Csoportos képzésen tanítjuk meg a felhasználóknak a program használatát, külön mini-tréninget tartunk a menedzsment részére.

Felhasználói segédletek

Felhasználói kézikönyvünk bármikor segít az eligazodásban. Úgy alkottuk meg, hogy egyszerű felhasználói számítógépes tapasztalattal is minden művelet elvégezhető legyen.

Szemináriumok

Munkaidő nyilvántartó szoftverünket a megrendelők valós igényeinek megfelelően folyamatosan fejlesztjük. Ezért fontosnak tartjuk, hogy szemináriumainkon visszajelzést kaphassunk a javaslataikról, problémáiról. Közösen áttekintjük, hogy hatékonyan kihasználják-e a rendszer lehetőségeit.

Kiscsoportos tréningek

Cégközpontunkban igény szerint kiscsoportos oktatásokat is szervezünk a kezdő felhasználók részére.

Timesheet.Update

Szeretnénk, hogy Önök mindig értesüljenek az aktuális újdonságainkról. Az aktuális fejlesztésekről tájékozató anyagot küldünk, igény esetén frissítjük a rendszert, és oktatjuk az újdonságokat.

Timesheet.Help

Kollégáink a munkaidő nyilvántartó szoftverrel kapcsolatos kérdések megválaszolásában segítenek Önöknek telefon (06 1 999 7629) vagy e-mailben (support@timesheet.hu) munkanapokon 9-16 óra között.